2010. április 10., szombat

HM? :o(

Igen jól látjátok, ez a címe a bejegyzésemnek. Hm?
Ugyanis nem tudom, hogy most mi van, mert ugye meg volt a sorsolás március 21-én és kihúztam 2 nevet. Dia már megkapta a neki szánt ajándékokat aminek nagyon örült, de Mici azóta sem jelentkezett.(Nem küldte el a postázási címet) Lehet, hogy nem tetszenek az ajándékok? :o(
Jó lehet, hogy nem olyan szépek, meg minden, de jó szívvel késztettem és adom.
Sajnálom.
Valamit rosszul csinálok? Mindegy. Így jártam.
:o(

6 megjegyzés:

 1. Drága Rita!
  Nem hiszem, hogy rosszul csinálnál valamit.
  Én is jártam már úgy, hogy valakinek küldtem csomagot, meg is kapta, de semmi reakciója nem volt. Mikor rákérdeztem nála, akkor is annyi: ja,igen, persze, már nagyon rég megkaptam. Biztosan ő is megkapta és tetszik is neki, csak még nem jutott el oda, hogy meg is köszönje :-(

  VálaszTörlés
 2. Hát ez az, hogy meg sem kapta, mert nem tudom a postázási címet. Nem írta meg.

  VálaszTörlés
 3. Hagyj neki üzenetet a blogján! Ha díjat adok valakinek, akkor is írok neki. Nem biztos, hogy van ideje mindig olvasni az oldalamat.:o)) (bocs, jó hogy idetévedtem)

  VálaszTörlés
 4. De... elvesztettem a fonalat, írtál külön Micinek, hogy kéred a postázási címét? Tehát jelezted külön a blogján esetleg, vagy ő nem bloggal rendelkező Mici, hanem "csak" olvasó?

  VálaszTörlés
 5. Nekem bizony tetszene! :o)) Írj a blogjára egy üzenetet, hogy meglepetés várja, biztosan átnéz hozzád! :o))

  VálaszTörlés
 6. Juhizs!
  Jelentkezett Mici és elküldte a postázási címét, csak sajnos nem tudom, hogy mit állítottam el a blogomnál, mert nem jelent meg semmi.

  Silerika!
  Jó, hogy idetévedtél :o) Gyere máskor is!

  VálaszTörlés