2009. április 4., szombat

Szerencse nap


A mai napom is teljesen úgy kezdődött mint általában minden nap. Fáradt voltam, kedvtelen, szóval semmi kedvem nem volt semmihez.
Itt minden második szombaton van használt cikk piac, vagy régiség piac, ki hogyan nevezi, de ez inkább régiség piac. Imádok nézegetni, néha vásárolgatni, mert szeretem a régi tárgyakat.
Gondoltam, hogy kinézek a piacra, mert jó az idő, régen voltam, hátha találok valami érdekeset.
Járkáltam, nézegettem a szebbnél szebb tárgyakat és megálltam egy férfinál aki könyveket, újságokat árult. Turkálgattam, lapozgattam és egyszercsak kincsekre bukkantam. Egy halom újságra. Volt ott régi Fürge újjak, Burda, különböző kézimunka újságok. Addig addig turkálgattam amíg kipecáztam egy halom újságot.
Na ezt meg kell vennem, kerül amibe kerül - gondoltam. És megvettem, mert az ára nevetségesen alacsony volt ahhoz, hogy otthagyjam. (Lealkudva fizettem érte 4000 forintot)
Még azt kell tudni, hogy most van nálunk a lomtalanítás. Gondolom onnan kerültek elő ezek az újságok és egy élelmes emberke összeszedte és bizony jó kis pénzt keresett vele.
De én sem jártam ám rosszul, mert ha ezeket meg kellett volna vennem, bizony mélyen a zsebembe kellett volna nyúlnom.
Nézegettem ezek után a cipőm talpát, hogy azért volt ilyen szerencsém, mert beleléptem a kutyakakiba? De nem.
Ezek után másképpen láttam a világot. A fű sokkal zöldebbnek, az ég kékebbnek tűnt. :-)))))
És ezzel nem ért véget a mai napom. Voltam turkálóban is. Arról is írok, de majd este, mert ott is kincsekre bukkantam és azokat kimostam mielőtt lefényképeztem volna.
Este mutatom a turis képeket.

2 megjegyzés: