2009. március 27., péntek

Szatyor gyerekeknek


Sokat töprengtem, hogy miket kellene varrni a hímzett kockás anyagból. Végül ez lett belőle. Bevásárló szatyor gyerekeknek. :-)

TYÚK


Ezt a tyúkot még a múlt héten varrtam. Egyetlen egy szépség hibája van. Aki ismeri a mintát rögtön rájön,hogy a szárnyát fordítva varrtam fel a testére. De nem baj, most már nem bontom le. Ez ettől lett egyedi. Majd a következőre (ha lesz következő) már jobban odafigyelek.

2009. március 21., szombat

Textil tálak (kosárkák)



Tálakat varrtam szintén húsvétra, vagy akármilyen napra. Nagyon praktikus kis textil kosárkák, mert ha megunom a mintás odalát, akkor átfordítom az egyszínű oldalára. Egyszerű és nagyszerű.
Az elkészítése is nagyon gyorsan ment.

Nagyon sok mindent varrtam mostanában, de nem mutatom meg mindet, majd szépen sorban. Akit érdekel benéz hozzám máskor is. ;o)

2009. március 20., péntek

Hímeztem, varrtam





Tegnap és ma is hímeztem és varrtam is. Most le kell töltenem egy photoshop programot és meg kell tanulnom a kezelését, mert azt mondták rám, hogy barbárkodok a paintben.

A nyuszisokat már húsvétra készülődve készítettem. Még nem mondom meg, hogy mi lesz belőle, mert még én sem tudom, de van már sejtésem.
A redwork minta nem nagyon látszik a képen, de valóságban nagyon jó.... szerintem.

2009. március 13., péntek

Kötény



Tegnap este kipróbáltam az új cérnákat. Szerintem jó minőség. Megrendelésre kellett készítenem egy kötényt. Egy kicsit túlzásnak tartom a sok hímzést, de ha neki így tetszik... Andi segített megcsinálni az írást. Köszi Andi.

2009. március 12., csütörtök

Cérnák


Tegnap megérkezett a várva-várt megrendelésem. A cérnáim. Ezek után tényleg nem lehet semmi kifogás. Hímezni, hímezni, hímezni. Csak lenne időm és ügyességem, de van aki sokat segít nekem ;-) Igaz időt nem tud adni.

2009. március 9., hétfő

Nőnap




Tegnap olyan semmilyen hangulatom volt. Nem tudom, hogy a Nőnap váltotta ki belőlem vagy a hideg, de varrni sem nagyon volt kedvem.
De azért 2 dolgot alkottam. Ezt csak a magam szórakoztatására készítettem. Teszem a polcra a többi állatka mellé. :-)
A macska egy kicsit bugyuta, de szerintem pont az benne az aranyos.
A rózsacsokorban meg az volt a jó, hogy nem kellet varrni. :-) (Lusták csokra)

2009. március 7., szombat

Táska



Tegnap annyira pörgős napom volt, hogy varrtam 2 táskát.
Ez a patchwork mintázatú anyag annyira tetszik, hogy biztos nem lesz megállás. Van még ötletem, hogy mit kellene varrni a maradék anyagból, de ezt majd később.

2009. március 5., csütörtök

Táska, neszeszer




Ezeket nem most varrtam, de a táskának valaki nagyon fog örülni (remélem).

Vajon mi lesz belőle?







Már régóta szerettem volna varrni egy olyan igazi rózsaszín-lilás valamit. Keresgéltem, gyűjtögettem az anyagokat hozzá, ami megmondom őszintén nem is olyan egyszerű.
Félig meddig elkészült, de még nem az igazi.
Ha kész lesz mutatom.
Szerinted mi készül belőle?

Redwork képek




Nem tűntem el, de ez a blogírás rengeteg időt igényel. Megpróbálom bepótolni. Ha nem is írással, de képekkel. Ma még jelentkezem egy pár képpel. Ha érdekel gyere vissza este ;-)